به گزارش خبرنگار مهر، یونس رنجکش ظهر سه شنبه در جلسه مواد مخدر استان افزود: بیشترین ارزش رسانه هاي جمعی زمینه سازي براي فعالیتهاي پیشگیري گسترده یعنی ارتقاي سطح آگاهیهاي عمومی، ترغیب مشارکت مردم و تقویت پیامهاي برنامههاي پیشگیري است.
وی همچنین اظهارداشت: تبلیغات رسانههاي جمعی در صورتی بیشترین تاثیر را خواهد داشت که به دقت برنامه ریزي و در برنامه هاي گسترده تر مبارزه با مواد مخدر و سایر اقدامات گنجانده شوند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: علاوه بر رسانههاي جمعی (مجله، روزنامه، رادیو و تلویزیون) اینترنت نیز از توان بالقوه بالایی برای ارتقاي سطح آگاهی های جامعه برخوردار است.
وی افزود: والدین و به طور کلی خانواده مسئولیت سنگینی در امر پیشگیري از اعتیاد به مواد مخدر در بین جوانان و نوجوانان برعهده دارند.
رنجکش بیان داشت: مبارزه با مواد مخدر اغلب در قالب دو رویکرد و روش عمده از قبیل کاهش عرضه مواد و کاهش تقاضا و به صورت ترکیبی صورت می گیرد.
وی اذعان داشت: اعتیاد به مواد مخدر امروز به یک مسئله اجتماعی تبدیل شده است بنابراین در برخورد با این مهم باید گروه ها و سازمان هاي مختلف جامعه دخالت داشته باشند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: اثبات اثربخشی برنامه هاي پیشگیرانه در کاهش مصرف از مهمترین چالش در حوزه پیشگیري از سوء مصرف مواد است.
وی افزود: با توجه به اینکه تغییرات رفتاري طی زمان رخ می دهند و هر نوع تغییر رفتار مستلزم نگرش است بنابراین دست یابی به هدف کاهش یا قطع مصرف مواد نیازمند زمان طولانی تر و تکرار منظم و مستمر برنامه هاي پیشگیرانه در یک دوره زمانی چند ساله است.
رنجکش تصریح کرد: آموزش مهارت هاي زندگی به ویژه از سنین پائین باید در دستور کار باشد و همچنین زمینه توسعه این نوع آموزش ها بیشتر در جامعه فراهم شود.
وی یادآورشد: بیکاري خود منشا بروز بسیاري از انحرافات است چرا که نداشتن کار و درآمد، فرد را با احساس ناکامی مواجه ساخته و ادامه زندگی او را با خطر جدي همراه می سازد.
نظر شما